Оголену під МАПП «Краковець» киянку-феміністку суд оштрафував

11.09.2017 19:00   Джерело: ZIK
Опубліковано : Новини Львівщини

Згідно з рішенням Яворівського районного суду Львівської області оштрафовано за дрібне хуліганство 26-річну киянку, яка під МАПП «Краковець», що на українсько-польському кордоні, демонструвала оголені груди.

Про це повідомив сьогодні, 11 вересня, власкор IA ZIK з посиланням на дані Яворівського ВП ГУ НП у Львівській області.

Читайте також

У Львові лікаря-хабарника суд оштрафував на 13 тисяч гривень
У Львові через смерть учня інтернату засудили вчительку фізкультури

У коментарі власкорові IA ZIK начальник Яворівського ВП ГУ НП у Львівській області, підполковник Ігор Муха пояснив, що вчора, 10 вересня, правоохоронці доставили громадянку Наталію, 1991 року народження, з-під кордону в місто Яворів, де стосовно неї було складено адмінпротокол. Після цього відбулося засідання Яворівського районного суду, під час якого ухвалено – покарати цю громадянку штрафом, згідно зі статтею 173 Кодекс України про адміністративні правопорушення (Дрібне хуліганство).

Нагадаємо, що 10 вересня під МАПП «Краковець», що на українсько-польському кордоні, рудоволоса учасниця руху «Фемен», тримаючи у правій руці зображення Порошенка, а у лівій – Саакашвілі та оголивши груди, провела акцію під гаслом «Fools without borders – дурні без кордонів».

26-річна киянка Наталія постояла в оголеному вигляді серед очікуючих приїзду Саакашвілі 3-4 хвилини, після чого була затримана поліцією – до з’ясування обставин.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZIK