Вже втретє у Львові безкоштовно обмінюватимуться одягом

У дворі на пл. Ринок, 42 можна буде обмінятися книжками, біжутерією та одягом.

24.09.2017 07:30   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

На початку жовтня у центрі Львова втретє проведуть акцію з безкоштовного обміну одягом «Бери-Давай-Міняй». «З новим сезоном ми хочемо свіжих кольорів. Ми живемо у світі надвиробництва і водночас багато людей не мають змоги придбати собі одяг, пише - ZAXID.NET.

Ми запрошуємо на дружню акцію обміну одягом: оновлюємо гардероб; формуємо екологічний стиль мислення і поведінки; дізнаємося більше, де і як шиється одяг (включно з нашою країною)», – йдеться в повідомленні організаторів акції.

Участь в акції, яка пройде в суботу, 7 жовтня, можуть взяти всі охочі. Приносити потрібно чистий одяг у хорошому стані, який ви хочете комусь віддати, книжки або біжутерію.

Обмін відбудеться у дворі пл. Ринок, 42. Якщо після акції залишаться речі, то організатори віднесуть їх у контейнери спільноти «Емаус-Оселя». Організатором акції є рух «Працююча християнська молодь».

Нагадаємо, перша акція з безкоштовного обміну одягом відбулася 10 червня. Участь у ній взяли близько 50 осіб.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET