«Продав» ікон на 6 тисяч гривень: шахрай у рясі священика обдурив бабусю на Львівщині

10.11.2017 18:25   Джерело: Press-центр
Опубліковано : Патрік Скеля

Вчора, 9 листопада, у Старосамбірське відділення поліції за допомогою звернулася 87-річна мешканка одного із сіл району. Старенька розповіла, що її обдурили – близько 13:00 до хати зайшов «священик» і запропонував купити кілька ікон. Жінка витягнула усі гроші, які мала, та поки розглядала образи, чоловік вихопив гроші та втік. Пенсіонерка позбулася 6 тисяч гривень, пише - Press-центр.

Читайте також

Шахрая, який завдав Львівській міськраді шкоди на понад 30 мільйонів, судитимуть
майстр з ремонту зухвало ошукав довірливу замовницю
У Стрию зловмисник ошукав чоловіка, який просив про допомогу

У відділі комунікації Національної поліції Львівської області розповідають, що злодієм виявився ніякий не священик, а шахрай, переодягнений у рясу. Зараз правоохоронці встановлюють його особу.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф до п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

Поліцейські шукають зловмисника та вкотре нагадують громадянам бути пильними до незнайомців, не довіряти першому зустрічному та не запрошувати їх до хати. Особливо це стосується літніх людей.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Press-центр