У Львові дезертирував командир відділення

06.12.2017 21:28   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові командир відділення на три місяці самовільно залишив частину, після чого добровільно прийшов до військової прокуратури. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише - Status Quo.

Читайте також

На Львівщині дезертирував учасник бойових дій
Львівський суд виніс вирок контрактнику-дезертиру з Тернопільщини

Військовослужбовець з Рівне був мобілізований та служив у військовій частині В3720 командиром відділення 3 зенітного артилерійського відділення зенітного артилерійського взводу роти вогневої підтримки 2 аеромобільно-десантного батальйону. 16 березня 2016 року він самовільно залишив розташування військової частини. А 16 червня 2017 року добровільно прийшов до військової прокуратури Рівненського гарнізону.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненому кримінальному правопорушенні визнав повністю, щиро розкаявся, свої дії пояснив необдуманістю щодо настання негативних наслідків. Просив суворо не карати.

Франківський районний суд м. Львова засудив чоловіка за ч.4 ст. 407 КК України до одного року позбавлення волі. Проте звільнив від відбування покарання з випробуванням, встановивши йому іспитовий строк на рік.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo