Львівські бари віддадуть гроші від продажу коктейлів на благодійність

10 закладів збиратимуть кошти для центру «Джерело».

08.12.2017 08:27   Джерело: Zaxid.net
Опубліковано : Патрік Скеля

Напередодні дня Святого Миколая у львівських барах та кав’ярнях продаватимуть коктейлі, гроші від яких підуть на благодійність. Ініціатива отримала назву «Cheers For Charity», пише - Zaxid.net.

Читайте також

У Львові відбулася благодійна фотовиставка-аукціон «На прищіпках»

Акція розпочнеться у п’ятницю, 8 грудня, і триватиме до 17 грудня. Щоби підтримати ініціативу рестораторів, відвідувачам треба лише замовити щось з акційних напоїв. Зібрані гроші передадуть навчально-реабілітаційному центру «Джерело». Подібна святкова акція відбувається в місті вперше.

«Ми обрали саме алкогольні напої, бо хотіли показати, що люди, які вживають алкоголь, можуть заодно зробити і щось корисне. Це можуть бути коктейлі, глінтвейн чи кава по-ірландськи», - розповів один з учасників акції Чад З.

Наразі ініціативу підтримали 10 львівських закладів: «4friends Whiskey Pub», «44 Bar», «Кабінет», «DRUZI Cafe», «L'Apero канапас бар», «Світ кави», «The Room Wine Bar», «БудьMore», «Соус», «Старі мури». Та перелік барів та кав’ярень, що доєднались до акції, буде доповнюватись - слідкувати за цією інформацією можна на сторінці у Facebook.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Zaxid.net