Жахливе вбивство на Львівщині: внаслідок удару в голову померла 43-річна стриянка

13.02.2018 12:31   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині унаслідок сімейного конфлікту чоловік побив свою 43-річну дружину. Як повідомляє ГУ НП у Львівській області, жінка померла від набряку головного мозку та внутрішньочерепної травми.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь

У Стрийський відділ поліції вранці 12 лютого надійшло повідомлення від 39-річного місцевого мешканця про те, що вночі в їх будинку раптово померла його 43-річна дружина. На місці події працювала слідчо-оперативна група. За висновком медиків, причиною смерті жінки став набряк головного мозку та внутрішньочерепна травма, спричинені ударом по голові, пише - ZAXID.NET.

Правоохоронці встановили, що 11 лютого близько 20:00 під час сімейної сварки чоловік наніс дружині удар в область голови. За якийсь час подружжя лягло спати, а вночі жінка померла.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET