Стало відомо, хто став жертвою кривавої різанини в центрі Києва

08.03.2018 19:20   Джерело: zik.ua
Опубліковано : Новини Львівщини

Убитим у дворі на вулиці Лютеранській, 30, виявився Сергій Захарчук, директор підприємства ТОВ AQ Пластик. Про це повідомляє Укрінформ. За попередніми даними, Захарчук о 10:20 прямував до своєї машини, коли невідомий напав на нього і вдарив ножем. Рана виявилася серйозною, чоловік втратив багато крові, ймовірно, зачепило артерію. Медики боролися за життя потерпілого, але він помер під час надання допомоги.

Чоловікові було 38 років.

Прес-служба національної поліції Києва опублікувала фотороботи двох підозрюваних. Місцезнаходження нападників невідомо. Прикмети першого підозрюваного: вік 40-45 років, зріст 180 сантиметрів, худорлявої статури, худе видовжене обличчя, довгий ніс, тонкі губи. 

Прикмети другого підозрюваного: Вік 35-37 років, зріст 170 сантиметрів, худорлявої статури, кругле обличчя з неголеністю, середній ніс, темні очі, повні губи. 

«Розпочате кримінальне провадження за частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України, це – тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого. Проводяться всі необхідні оперативно-розшукові та слідчі дії для встановлення осіб, які причетні до вчинення правопорушення», – повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції у місті Києві Олександр Пивовар.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: zik.ua