Апеляційний суд Львівської області не поновив на посаді топ-хабарника: справу відклали

18.04.2018 17:33   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Вчора, 17 квітня, Апеляційний суд Львівської області мав продовжити розгляд справи за позовом екс-замдиректора «Західукргеології» Ігоря Михайловського до ДП НАК «Надра України» «Західукргеологія» про поновлення на роботі та оплату за час вимушеного прогулу, пише - Гал-інфо.

 

У коментарі начальник юридичного відділу ДП НАК «Надра України» «Західукргеологія» Володимир Батьков розповів про перебіг судового засідання. «Має місце чергове затягування часу за клопотанням, яке подав представник Ігоря  Михайловського. Засідання вкотре перенесли, тепер суд визначив нову дату. Проте ми все однак очікуємо законного рішення суду.

Додам, що суд першої інстанції відмовив у задоволені позову Михайловського. Тобто визнав, що звільнення було законним: проведеним з повним дотриманням усіх правил. Сподіваємось, що Апеляційний суд Львівської області залишить законне рішення в силі», – розповів Володимир Батьков.

Тож за рішенням суду засідання перенесли на 22 травня о 9.40.

Нагадаємо, заступник директора з геології та інвестиційної діяльності дочірнього підприємства НАК «Надра України» «Західукргеології» Ігор Михайловський на хабарі  «погорів» 13 липня 2016 року. Одним із перших про це на своїй сторінці у Facebook тоді повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Інформація була опублікована під бадьорим заголовком «Взятка в 1,5 миллиона – взяточник задержан с поличным».

Олена Ляхович


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews