У Дрогобичі спіймали спортсменів, які вимагали гроші у підприємця

24.02.2020 11:00   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

23 лютого у Дрогобичі затримали групу молодиків спортивної зовнішності, які вимагали у місцевого підприємця гроші та погрожували вбивством.

Як повідомила головна прокурорка Львівщини Ірина Діденко, дрогобичанин налагодив бізнес із продажу шин до автомобілів. "Братки" вирішили збагатитись за його рахунок і від минулого року почали вимагати у нього 10 000 американських доларів. Оскільки чоловікові погрожували вбивством, він віддав їм 4000 доларів США, а вже сьогодні їх затримали на одержанні ще 2000 у.о.

Затриманих у Дрогобичі двоє, слідство підозрює ще одного фігуранта. Усім причетним до злочину готують повідомлення про підозру за ч.2 ст.189 КК України. За вчинене їм загрожує до 7 років ув'язнення, наразі суд має обрати їм міру запобіжних заходів. У прокуратурі додали, що останнім часом це уже другий випадок такого зухвалого вимагання в Дрогобичі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews