Мішок на голову і в багажник: 18-річного львів’янина «привітали» з днем народження викраденням

27.02.2020 15:37   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Учора, близько 23-ї години, до патрульних надійшла інформація про викрадення людини у Львові.

Читайте також

У Львові хотіли викрасти дитину

Як повідомили в четвер, 27 лютого, в управлінні патрульної поліції у Львівській області, його працівники зв’язалися зі заявником, який на момент спілкування перебував у багажному відділенні невідомого автомобіля. 18-річний львів’янин повідомив, що двоє невідомих осіб підійшли до нього та попросили прикурити, після чого накинулись на нього, зв'язали, одягнули наручники, мішок на голову та помістили у багажник, пише - WestNews.info.

Він також повідомив, що чув зі салону, що його повезуть у ліс та будуть вимагати викуп у батьків. Завдяки технічним засобам патрульним вдалося визначити рух транспортного засобу в якому перебував викрадений.

Обстежуючи вулиці, патрульні з’ясували, що автомобіль може бути на вулиці Джерельній. Прибувши туди, патрульні помітили автомобіль «BMW», де з багажного відділення двоє осіб витягували людину з мішком на голові та зі зв'язаними руками та ногами.

Інспектори оперативно затримали учасників конфлікту й переконалися, що потерпілий при свідомості. Патрульні звільнили його з полону й з’ясували, що викрадачі – 23-річні львів’яни, друзі заявника, які хотіли таким чином... привітати його з днем народження.

Всіх учасників події доставили у Шевченківський відділ поліції для з’ясування обставин. Приймається рішення про відкриття кримінального провадження.

«Невдалий жарт може призвести до трагедії. Думайте про наслідки, перед тим як щось зробити!» - попереджає поліція.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info