800 доларів США за сприяння в контрабанді тютюну до Угорщини – ДБР затримало прикордонника

17.03.2020 15:24   Джерело: Стопкор
Опубліковано : Патрік Скеля

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, затримали інспектора прикордонного контролю відділу прикордонної служби «Тиса» Держприкордонслужби України за вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Читайте також

Засудженого Шокала звільнили з посади заступника начальника Львівської митниці за угодою сторін

За попередньою інформацією, інспектор прикордонного контролю вимагав 800 доларів США від громадянина за сприяння у незаконному переміщенні тютюнових виробів через державний кордон України. За гроші він обіцяв повідомляти про час та місце розташування прикордонних нарядів на кордоні з Угорщиною, пише - Стопкор.

Прикордонника затримано під час одержання ним частини неправомірної вигоди в сумі 650 доларів США в порядку статті 208 Кримінального процесуальнго кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Ужгородського гарнізону Західного регіону України. Оперативний супровід - відділ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в Закарпатській області та управління внутрішньої та власної безпеки Чопського прикордонного загону.

У разі доведення вини, затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Стопкор