У Львові сталася різанина між ромами із Закарпаття

03.05.2020 23:47   Джерело: Zaxid.net
Опубліковано : Патрік Скеля

Уночі з середи на четвер, 30 квітня, на вул. Городоцькій поблизу торгового центру «Метро» стався конфлікт між представниками ромської національності, унаслідок якого постраждала одна із його учасниць – 29-річна мешканка Закарпаття.

Читайте також

У Львові дівчина з порізаними венами впала з четвертого поверху

Її порізали ножем у бік біля грудей. На місце події викликали «швидку» та поліцію, пише - WestNews.info з посиланням на Zaxid.net.

Як повідомила виданню речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська, поліцейські встановили чотирьох учасників сутички. Усі вони – мешканці Закарпаття.

Унаслідок події одна жінка отримала забої та поріз ножем грудної клітини, що було кваліфіковано як легкі тілесні ушкодження. Її доправили до лікарні та надали медичну допомогу, після чого жінка пішла з медзакладу.

За даними патрульних, які були присутні на місці події, ножове поранення ромці завдав 33-річний ром, який нещодавно вийшов з в'язниці.

Від написання заяви в поліцію учасники конфлікту відмовилися.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Zaxid.net