На кордоні з Польщею зросли черги для авто та автобусів

26.03.2024 23:21   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Через Великдень, який цьогоріч католики святкують 31 березня, на українсько-польському кордоні зріс пасажиропотік в обох напрямках на 8 тисяч. Через це виникають черги. Найбільш завантажені пункти пропуску — "Краківець" та "Шегині".

Про це повідомили у пресслужбі Державної прикордонної служби України.

"У зв’язку із наближенням Великодніх свят на кордоні з Польщею зростає потік людей і транспорту. Тільки протягом останніх днів пасажиропотік в обох напрямках збільшився на 8 тисяч", — йдеться у повідомленні.

Найчастіше водії автобусів та легковиків обирають для перетину кордону пункти пропуску "Краківець" та "Шегині". Через це перед ними фіксують черги. Натомість найменша динаміка руху — на пунктах пропуску "Смільниця", "Грушів", "Рава-Руська" та "Угринів". Мешканців закликають обирати саме ці пункти пропуску.

Актуальну інформацію щодо черг на кордоні з Польщею можна переглянути на офіційних сторінках Держприкордонслужби та Західного регіонального управління ДПСУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews