Мову сусіда можна вивчити навіть у бібліотеці

01.06.2017 13:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

Виявляється, будь-яку іноземну мову можна вчити не лише на спеціалізованих курсах, а  навіть  в бібліотеці. Візьмімо для прикладу польську мову.  Ви цікавитесь польською мовою? Тоді запрошуйте всіх бажаючих вивчати польську цю мову у бібліотеці на вулиці Д. Нечая, 29. Ви можете приєднатися до груп вивчення польської мови для початківців. Заняття  безкоштовні і відбуваються щотижня.

На сьогоднішній день для початківців є дві групи польської мови,  -  каже працівниця бібліотеки Оксана Гуменюк, - перша група займається щочетверга з 17:30 до 18:30, друга - щонеділі з 12:00 до 13:00. Недільна група розпочала навчання 5 лютого 2017 року, а четвергова - 30 березня 2017 року. Дві групи вже вивчили алфавіт, правила читання голосних і приголосних букв, артиклі. На наступних заняттях розглядатимемо будову слів та речень, різні часи, загальновживані дієслова та іменники. На заняттях потрібно мати із собою робочий зошит та ручку.

Читайте також

Віртуальну подорож до книжкового раю разом з Янголом та загубленою усмішкою здійснили в «Етно-центрі»

Попередньої реєстрації на приєднання до курсу польської мови не потрібно. Вибирайте зручний для вас день (четвер чи неділя) і відвідуйте наші заняття. За деталями телефонуйте за номером (0352) 25-97-15 або пишіть на електронну скриньку youthlib_woa@ukr.net . Також повідомляємо, що у нас вже рік часу тривають Курси польської мови середнього рівня, які відбуваються щонеділі з 13:15 до 14:15. Для відвідування курсів потрібно мати діючий читацький квиток бібліотеки на 2017 рік, який коштує 20 грн./рік. Його можна оформити  на 2 поверсі бібліотеки.

Наша адреса: вул. Д. Нечая, 29 (Новий Світ), Тернопільська обласна бібліотека для молоді, сектор документів іноземної літератури.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews