Скандальна забудова львівського парку «Знесіння»

14.07.2017 21:04   Джерело: Правда тут
Опубліковано : Тарас Жак

Суди, суди і ще раз суди. Навколо скандальної забудови в центрі парку “Знесіння”, що у Львові ось уже 10 років триває судова тяганинна. Небайдужі мешканці разом із військовою прокуратурою доводять незаконність паркової забудови. Одну справу стражі закону уже виграли та діло дійшо вже й до апеляційного суду Львова, - пише правда тут.

Ще до початку засідання перед стінами апеляційного суду зібрались активісти та небайдужі львів’яни. Усі стоять з однією вимогою: припинити будівнцтво на території парку Знесіння. Юрист від позивачів сподівається, що сьогодні на судовому засіданні все ж підтримають львів’ян та навіть після цього у забудовника є свої можливі варіанти відходу.

Активісти ж додають, що забудовник часто вдається до відтягування суду.
І все сталося, як за сценарієм. На початку засідання суддя зачитала клопотання від забудовників щодо перенесення розгляду справи. Причина проста: відповідачі у відпустці. Самі ж представники компаннії на засідання так і не прийшли. Та попри це, судді заслухали аргументи позивачів та через відсутність представників компанії просто змушені були відкласти справу.

Юрист Наталя Сікевич все ж задволена судом, адже це ще одна маленька перемога для львів’ян. Про наступне судове засідання апеліційного господарського суду обом сторонам повідомлять згодом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правда тут