Суд у Львові заарештував рецидивіста з Чернігова

Поліціянти схопили «гастролера», який перебував у розшуку за крадіжки в Києві.

25.11.2017 12:33   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

17 листопада в Личаківський відділ поліції звернувся львів’янин, який поскаржився, що у нього в приміщенні одного з магазинів на вулиці Богдана Хмельницького викрали гаманець, у якому були 3000 гривень. Поліціянти встановили особу злодія – ним виявився раніше судимий 34-річний житель Чернігова, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині рецидивіст потрапив у ДТП на викраденій вантажівці

Начальник Личаківського відділу поліції Роман Макогон розповів: «Як з’ясувалось у ході слідства, він причетний ще до трьох крадіжок, скоєних у відвідувачів закладів громадського харчування. У 36-річної жінки з сумки було викрадено документи та грошові кошти в сумі 1500 гривень та 500 євро. У жителя Тернопільщини, який обідав у одному з місцевих кафе, викрали гаманець, в якому знаходилось 1500 доларів».

Про це повідомили 23 листопада, на сторінці Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото затриманого та розповіли: «За цими фактами відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання включно до позбавлення волі на строк до п’яти років. Суд обрав зловмиснику міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в сумі 32 000 гривень. Як з’ясувалося, він перебував у розшуку за вчинення інших злочинів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів