СБУ відкрила кримінальну справу через презентацію у Львові мапи України з «ЛНР» та «ДНР»

03.12.2017 22:32   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

СБУ зареєструвала кримінальне провадження за фактом події на Львівському безпековому форумі. Про це повідомили у прес-службі СБУ Львівщини, пише - Львівський портал.

Читайте також

Терористку «ЛНР» затримали львівські правоохоронці
На одній з вулиць Львова роздавали сувеніри з символікою «ДНР» (Фотофакт)

Слідчі СБУ зареєстрували кримінальне провадження за фактом презентації на Львівському безпековому форумі карти України із позначенням на ній тимчасово окупованих територій держави як «народні республіки Донецька та Луганська».

Як уточнили в Службі безпеки, провадження відкрито за ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) Кримінального кодексу щодо можливого розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення умисних дій з метою зміни меж території або державного кордону на порушення порядку, встановленого Конституцією України.

Співробітники СБУ розпочали слідчі дії, у рамках яких буде надана правова оцінка події відповідно до чинного законодавства.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал