На Львівщині зірваний буревієм шифер впав на голову підлітку

У дівчини діагностували черепно-мозкову травму, струс головного мозку, різану рану голови.

12.12.2017 13:37   Джерело: УНІАН
Опубліковано : Патрік Скеля

У Трускавці Львівської області 11 грудня під час буревію лист шиферу, який зірвало з даху будинку, травмував 17-річну місцеву жительку, пише - УНІАН.

Читайте також

Майже 400 населених пунктів Львівщини знеструмлено внаслідок буревію
Повалені дерева, побиті автомобілі, пошкоджені дахи будинків: фото наслідків нічної негоди у Львові та Львівській області

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, випадок стався близько 18.00 на вул. Стебницькій, яка проходить через центр міста неподалік від бювету мінеральних вод. Читайте також На Тернопільщині, впавши з дерева, смертельно травмувався місцевий житель Зазначається, що сильні пориви вітру зірвали з даху житлового будинку шифер, який впав на голову 17-річній місцевій жительці.

Постраждалу госпіталізовано в нейрохірургічне відділення Дрогобицької міської лікарні, у неї діагностовано закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, різану рану голови.

Всі обставини події встановлюються, про інцидент повідомлено в правоохоронні органи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: УНІАН