З 1 лютого нічні потяги Львів-Одеса курсуватимуть щодня

Нічні експреси Львів–Одеса курсуватимуть щодня вже від завтра.

31.01.2018 20:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Із 1 лютого Укрзалізниця встановлює щоденне курсування поїзда №11/12 Львів–Одеса категорії «Нічний експрес». До 31 січня поїзд курсував через день. Час відправлення та прибуття потягу залишається без змін, пишуть - Варіанти.

Читайте також

Колії у Бескидському тунелі планують прокласти до березня
Українця прикували ланцюгом до варшавського трамвая, з якого він 8 годин зчищав графіті

«Зважаючи на велику популярність серед пасажирів поїзда №11/12 Львів – Одеса, який з’єднує південь та захід нашої країни, ми вирішили збільшити періодичність курсування нічного експресу. Від завтра він здійснюватиме щоденні рейси», – зазначив в. о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Нагадаємо, поїзд № 11/12 Львів–Одеса вирушив у перший рейс 29 жовтня 2017 і курсував через день. За три місяці ним скористалося понад 22 000 пасажирів.

Цей поїзд відправляється зі Львова о 22:15 та прибуває в Одесу о 08:43 год. Відправлення з Одеси – о 22:05 год., прибуття до Львова – о 07:55 год. На маршруті потяг зупиняється в Тернополі, Хмельницькому, Жмеринці, Подільську.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews