На місці сихівського «Арсену» у 2019 році відкриють вп’ятеро більший ТРЦ

09.02.2018 13:52   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Восени цього року на Сихові розпочнуть роботи з будівництва нового торгово-розважального центру, який зведуть на місці першого львівського супермаркету «Арсен». Відкриття нового вп'ятеро більшого за площею ТРЦ заплановане на другу половину 2019 року, пише - ZAXID.NET.

Роботи з реконструкції супермаркету у 4-поверховий ТРЦ триватимуть до 2019 року, комплекс хочуть запустити у третьому-четвертому кварталі наступного року. Зараз площа «Арсену» становить 6 тис. м2, а після реконструкції площа новозбудованого ТРЦ становитиме 33 тис. м2. Для порівняння площа ТРЦ «King Cross Leopolis» становить 105 тис. м2, а ТРЦ «Форум Львів» 69 тис. м2.

Завершити будівництво планують у другій половині 2019 року

Це буде 4-поверхова будівля, на нульовому поверсі буде оновлений супермаркет «Арсен», а на інших трьох магазини та кінотеатр на 8 залів. У ТРЦ також буде дворівневий підземний паркінг, один поверх якого буде обладнаний для зарядки електромобілів. У компанії наразі не розголошують суму, яку витратять на будівництво нового ТРЦ.

Читайте також

В одному з торгових закладів жінка обікрала покупця

Як розповіли у прес-службі мережі супермаркетів «Арсен», на час будівельних робіт, що триватимуть близько року, працівникам «Арсену» на Сихові запропонують роботу в інших торгових точках компанії.

Розташований на проспекті Червоної Калини «Арсен» був першим у Львові супермаркетом, його відкрили у 2002 році. До того часу продукти у Львові можна було купувати лише у маленьких магазинчиках, гастрономах чи на гуртовнях.

Мережу супермаркетів «Арсен» започаткував відомий на початку 2000-х львівський бізнесмен Роман Шлапак, який вирішив назвати її ім’ям свого старшого сина. У результаті фінансовової кризи на початку 2009 року мережа, що на той момент налічувала сім супермаркетів, перейшла до київської компанії «Євротек».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET