Біля Львова у автомобілі знайшли дві тисячі літрів спирту невідомого походження

23.02.2018 15:28   Джерело: Вголос
Опубліковано : Патрік Скеля

19 лютого 2018 року в межах операції «Акциз-2018», «Рубіж-2018» працівники податкової та патрульної поліції у Львівській області на міжнародній трасі «Львів-Краківець» затримали автомобіль із вантажем – дві тисячі літрів спирту невідомого походження.

Читайте також

За виготовлення фальшивого алкоголю трьом жителям Львівщини загрожує 7 років тюрми

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Львівській області, пише - Вголос.

За інформацією, у водія не було жодних супровідних документів на спирт, що  призначався для реалізації в прикордонних районах та через мережу інтернет. Відомо, що вартість вантажу становить близько 400 тисяч гривень. Чоловіка судитимуть за статтею 199 («Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів») та статтею 204 («Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів») КК України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вголос