Львівська депутатка сховала від НАЗК авто за мільйон, гроші та будинок

Депутатку Львівської обласної ради спіймали на приховуванні статків від Національного агентства з питань запобігання корупції.

05.03.2018 17:43   Джерело: Вголос
Опубліковано : Патрік Скеля

Обраниця тричі протягом року не повідомила НАЗК про суттєві зміни у майновому стані, інформує прес-служба Прокуратури Львівської області, пише - Вголос.

Читайте також

Нардепом зі Львова зацікавилася НАЗК

Як наслідок, Галицький райсуд визнав її винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю).

«Народна обраниця отримала дохід від відчуження рухомого майна у сумі 200 тисяч грн, набула у власність транспортний засіб вартістю у понад 1 млн грн, а також набула у власність майнові права на об'єкт незавершеного будівництва вартістю 250 тисяч грн та не повідомила про суттєві зміни у майновому стані суб'єкта декларування на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції», – йдеться у повідомленні.

За наслідками судового розгляду жінка сплатила штраф до бюджету.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вголос