Львівська міськрада закликає не купувати квартири «Іроксу»

13.04.2018 21:33   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У ЛМП запевнили: «ПрАТ «Ірокс» проводить незаконне будівництво».

Читайте також

Понад 67 млн грн витратять на будівництво нової школи в Яворові

Про це повідомили вчора, 12 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «У Львові є низка незаконних дій з боку підприємців, які протиправно здійснюють будівництво багатоповерхових будинків без відповідних дозволів. Серед них – ПрАТ «Ірокс», пише - Щоденний Львів.

«Мерія вчергове застерігає мешканців від придбання квартир у цього забудовника. Вичерпну інформацію про законність будь-якого будівництва у Львові можна знайти за посиланням», – поінформували також у міськраді.

Директор юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич розповіла: «Станом на сьогоднішній день ПрАТ «Ірокс» веде забудову на трьох земельних ділянках – це вулиці Антонича й Майданна та Шевченка, 418, а також намагається здійснювати будівництво на вулиці Тернопільській, 42. Ми неодноразово заявляли, що по жодній з цих ділянок рішення сесії Львівської міської ради не було, містобудівні умови та обмеження не видавалися, а всі дозволи на введення в експлуатацію надавалися на виконання рішення суду».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews