У «Львівелектротрансі» уточнили: опора тролейбусної лінії не впала, її збила машина

01.05.2018 08:46   Джерело: ZIK
Опубліковано : Патрік Скеля

У «Львівелектротрансі» уточнили інцидент із падінням опори тролейбусної лінії електропередач маршруту № 24 на вул. Зеленій, 95. Подія сталася 29 квітня близько 20.45.

Читайте також

«Львівелектротранс» втрачає близько 1 млн грн в місяць через несправність трамваїв

Як повідомив у коментарі речник «Львівлелектротранс» Іван Бондар, опора впала унаслідок ДТП, пише - ZIK.

Як повідомив І.Бондар, водію легкового автомобіля «Фольксваген Пассат» стало погано за кермом, він втратив свідомість, виїхав на зустрічну смугу та врізався в опору тролейбусної лінії електропередач. Від удару опора впала на проїжджу частину.

Як повідомили в департаменті цивільного захисту ЛОДА, водій, 1957 року народження, мешканець Львова помер на місці пригоди. Пасажир автомобіля, 1998 року народження, мешканка м. Львова, отримала незначні тілесні ушкодження та після госпіталізації у медичний заклад, була відпущена додому.

Раніше повідомлялося, що 29 квітня близько 20.45 на вул. Зеленій, 95 впала опора, що тримає тролейбусну мережу і нібито унаслідок падіння опори загинув чоловік, який у той час проїжджав повз на автомобілі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZIK