Зі Львова планують відкрити прямий авіарейс до Нью-Йорка

12.05.2018 07:43   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У львівському аеропорту ведуть перемовини щодо трансатлантичних напрямків.

Читайте також

Між Львовом і Брно можуть запустити пряме авіасполучення
Київська компанія платитиме ₴1,35 млн в місяць за оренду duty free у львівському аеропорту
Львівський аеропорт набув ще однієї ознаки європейського

Про це повідомляє Твоє місто

У Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького ведуть перемовини з авіакомпаніями, які можуть відкрити трансатлантичні напрямки зі Львова. Про це під час презентації авіарейсу Львів — Лондон повідомила керівниця львівського летовища Тетяна Романовська.

«Дуже важливо поєднати Львів з трьома основними фондовими столицями світу: Лондоном, Нью-Йорком та Токіо. Сьогодні перший крок вже зроблено. І зараз треба працювати над тим, щоби зробити у Львові таку четверту бізнес-столицю. Хотілося б щоби ви вже на осінь з’єднали нас з другою столицею — Нью-Йорком», — зазначив Роман Кокотайло, т. в. о. керівника департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА.

Керівниця аеропорту підтвердила трансатлантичні переговори та додала, що  найближчим часом планують оголосити два рейси на нові напрямки з новими авіакомпаніями.

«Ми справді активно працюємо над трансатлантичним напрямком. Як з МАУ так і з закордонними авіакомпаніями. І якщо іноземці планують відразу відкривати щоденні рейси, то наші могли б відкрити 2-3 рейси в тиждень. Тому більш реалістично, що саме український перевізник полетить першим. І ми є в їхніх планах», — розповіла Тетяна Романовська.

Нагадаємо, торік у грудні львівський аеропорт анонсував відкриття перших трансатлантичних рейсів зі Львова до Торонто та Нью-Йорку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews