«Летючий голландець»: львів’ян обурив стан маршрутки, яка курсує містом (Фото)

26.06.2018 12:28   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Про стан громадського транспорту і якість обслуговування пасажирів пишуть і говорять багато. Проте, зазвичай, ці обурення громадян так і залишаються непочутими тими, від кого й залежить цей самий стан транспорту. Тим часом вартість проїзду у маршрутках невпинно зростає, і щоразу перевізники обіцяють одне й теж – підвищення якості надання послуг, пише - PRESS-Центр.

«І за таке ось «чудо техніки» ми маємо платити 6 гривень? Маршрут № 1001 «Левандівка - Рясне 2», - написав на сторінці ГО «Варта 1» львів’янин Сергій Петрович Купчак.

Чоловік також додав фото обшарпаних крісел та поламаних дверей в автобусі, яким довелося їхати.

Користувачі соцмережі у своїх коментарях розділилися на два табори: одні у всьому звинувачують перевізника, який обслуговує маршрут, інші - пасажирів.

«Добре, що хоч таке чудо їздить, бо в неділю і на такого не дочекаєшся((», «А хто, цікаво, до такого стану довів маршрутку? Чи не наші щирі українці, своїми власними руками? От і маємо «чудо техніки», «А що, автобуси не мають терміну експлуатації? Чи може водії їх щодня миють, доглядають, ремонтують?», «Ніхто палкою не заганяє. Не заходьте в таке...», «Що хочете?! Летючі голландці! Ну що, смертники, політаємо!», - пишуть у коментарях.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews