Звільнений із колонії на Львівщині поранив її працівника

04.07.2018 10:45   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Дрогобицький міськрайонний суд заарештував жителя Стебника за замах на убивство правоохоронця.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в понеділок, 2 липня: «За процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, працівниками Нацполіції повідомлено про підозру 33-річному раніше судимому за умисне вбивство мешканцю Стебника у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 15, пунктом 13 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство).
Подія трапилась цього річ 29 червня на одній із вулиць Стебника», пише - Щоденний Львів.

«Ще у 2016 році чоловік звільнився з місць позбавлення волі, проте на шлях виправлення не став і вже у 2018 році вчинив нове правопорушення. На ґрунті особистих неприязних стосунків зловмисник завдав 41-річному працівнику державної установи «Дрогобицька виправна колонія №40» численних ударів викруткою у життєво-важливі органи», – поінформували також у прокуратурі.

«Завдяки очевидцям, які затримали підозрюваного до приїзду правоохоронців, а також лікарям Дрогобицької міської лікарні №1, життя потерпілого вдалось врятувати. Лиходія затримано у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України  на місці події, а вчора, 1 липня, слідчим суддею Дрогобицького міськрайонного суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Санкція вказаної статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів