На Львівщині митники вилучили дорогий «Land Rover»

07.08.2018 18:30   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У пункті пропуску «Шегині» вилучили автомобіль «Land Rover» 2015 року випуску.

Читайте також

Африканку з немовлям затримали на українсько-польському кордоні
Гвинтівку під набій Флобера знайшов службовий пес на «Раві-Руській»
На Львівщині планують перебудувати пункти пропуску «Краковець», «Шегині» та «Рава-Руська»

У прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області повідомили у вівторок, 7 серпня: «У пункт пропуску «Шегині» прибув у напрямку «в’їзд в Україну» автомобіль «Land Rover» 2015 року випуску під керуванням громадянина України, жителя Львівщини, який подав до митного контролю пакет документів, згідно з якими вартість транспортного засобу становить 13200 швейцарських франків, відправником товару є компанія зареєстрована у Швейцарії, а він на підставі доручення доставляє авто мешканцю Львова. Під час вивчення товаросупровідних документів у працівників митниці виник сумнів щодо достовірності наданих для здійснення митного контролю товаросупровідних документів, тому було прийнято рішення про скерування запиту до компанії відправника», пише - Щоденний Львів.

«У відповіді, яка надійшла вказано, що одержувач товару інша особа аніж вказана у поданих до митного контролю документах, а вартість автомобіля становить 22000 швейцарських франків, що на день ввезення на митну територію України становить 591378 гривень 68 копійок. Отже, громадянин намагався перемістити через митний кордон України товар з приховуванням від митного контролю з поданням органу доходів і зборів як підстави для переміщення документів, що містять не правдиві відомості щодо отримувача та ціни транспортного засобу. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Автомобіль «Land Rover» 2015 року випуску вилучено. Справу для розгляду скерують до суду», – поінформували також на сторінці Головного управління ДФС у Львівській області в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото вилученого автомобіля.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів