План «Перехоплення»: поліціянти наздогнали неподалік Львова викрадену автівку

20.08.2018 16:40   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Четверо мешканців Пустомитівського району, погрожуючи ножем, заволоділи автомобілем та грошима.

Читайте також

У Львові хотіли викрасти дитину

Про це повідомили в понеділок у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Сьогодні, 20 серпня, о 3.20 до поліції звернувся 31-річний житель Яворівського району. Чоловік повідомив, що при в’їзді у село Суховоля четверо невідомих, погрожуючи ножем, заволоділи його автомобілем «Фольксваген Бора» та грошовими коштами в сумі 1200 гривень», пише - Щоденний Львів.

«Одразу було введено оперативний план «Перехоплення». Орієнтування на автомобіль було розіслано усім підрозділам поліції Львівщини, а також повідомлено громадськість. Близько 7.30 викрадений автомобіль був виявлений у селі Зимна Вода на Пустомитівщині. Водій на вимогу працівників патрульної поліції не зупинився та намагався втекти. Правоохоронці наздогнали транспортний засіб та затримали двох зловмисників, котрі перебували в автомобілі», – поінформували також в облас ному управлінні поліції.
«Інших двох причетних до нападу працівники поліції затримали в одному з готелів поблизу Львова. Усі вони – мешканці Пустомитівського району віком 19-34 роки.

«Правоохоронці з’ясували, що в центрі Львова зловмисники підсіли в таксі і замовили поїздку в Городок. У селі Суховоля вони попросили таксиста зупинитись і, приставивши ніж до його обличчя, заволоділи автомобілем, а також документами та грошима. Скориставшись нагодою, водій вистрибнув з машини та втік», – розповіли також в облас ному управлінні поліції.

«Нападників вдалося затримати завдяки злагодженій роботі усіх підрозділів поліції Львівщини, а також небайдужих громадян. Зараз правоохоронці проводять першочергові слідчі дії, вилучено всі речові докази, призначено експертизи. Щодо зловмисників вирішується питання про їхній арешт», – розповів керівник  Головного управління Нацполіції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів