На Львівщині «накрили» дві нелегальні автозаправки

01.09.2018 20:24   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Оперативники обласного управління ДФС у Львівській області задокументували у Львові й Сокальському районі Львівської області неправомірну діяльність двох підпільних АЗС, на яких здійснювалась незаконна реалізація підакцизних товарів (паливно-мастильних матеріалів, дизпалива) без відповідних дозвільних документів, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

У Львові невідомі в масках пограбували заправку
Злочинці в масках пограбували АЗС у Львові

Про це повідомили в п’ятницю, 31 серпня, в прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області, де також розповіли: «В обох випадках описано автозаправні комплекси, дизельне паливо в резервуарах об’ємом п’ять і вісім тонн відповідно. Орієнтовна вартість описаного майна і палива – близько 600 тисяч гривень. У кожному випадку щодо правопорушників складено протоколи про адміністративні правопорушення відповідно до частини1 статті164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення порядку провадження господарської діяльності), які будуть скеровані до Сокальського районного суду Львівської області та Залізничного районного суду Львова».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів