На Львівщині визначили кращого кінолога ДПСУ (Відео)

29.09.2018 11:28   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

27-28 вересня на базі Кінологічного навчального центру у Великих Мостах проходив IX чемпіонат Держприкордонслужби з дресирування серед інспекторів-кінологів зі службовими собаками, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Гвинтівку під набій Флобера знайшов службовий пес на «Раві-Руській»
Шокуюча історія знущання над собакою на Львівщині (Фото)
У Львові обіцяють облаштувати майданчики для вигулу собак (Локації)

Про це повідомили в п’ятницю, 28 вересня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: «Цьогоріч змагалися 21 учасник з п'яти регіональних управлінь прикордонного відомства, Кінологічного навчального центру та Національної академії Держприкордонслужби імені Богдана Хмельницького. Впродовж двох днів прикордонники зі своїми чотирилапими помічниками виборювали першість з пошуку наркотиків, зброї та вибухових речовин».

«Найкращого обирали й серед інспекторів-кінологів з розшуковими собаками, які демонстрували навички конвоювання та затримання людини, долали наявні перешкоди на смузі та шукали місце перебування порушника. За результатами змагань в індивідуальній першості серед кінологів кращі результати показали Михайло Кунат із Кінологічного навчального центру, Роман Маланюк із Південного регіонального управління та Богдан Замойський від НАДПСУ», – поінформували також у регіональному управлінні ДПСУ.

«У командній першості лідерами стали інспектори-кінологи Кінологічного навчального центру. Переможці отримали кубки та медалі, а їх підопічні смаколики та похвалу за добре виконані завдання», – повідомили також у Західному регіональному управлінні ДПСУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів