Патрульні Львова впіймали чоловіка з амфетаміном

Чоловік зізнався, що мав – амфетамін.

29.10.2018 08:25   Джерело: LV Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля

На об’їзній Львова правоохоронці зупинили водія у стані наркотичного сп’яніння.

Читайте також

Продавали наркотики навіть у школах: викрили банду львівських наркоділків

У нього потім ще знайшли пакетик з тридцятьма грамами речовини – схожої на амфетамін. Поінформували про це у прес-службі патрульної поліції Львівщини, пише - LV Область.Онлайн.

Біля села Лапаївка вчора патрульні помітили автівку «Mercedes-benz» припарковану з порушення ПДР. У салоні – нікого не було. Інспектори трохи зачекали на порушника. Так як вони довго очікувати не могли – автівку передали в орієнтування.

Згодом, «Mercedes-benz» – зупинив інший екіпаж. Чоловік, який перебував за кермом, мав очевидні ознаки наркотичного сп’яніння. А також, він документів на авто – не мав. Водій, вийшовши з транспортного засобу, скинув пакет з речовиною білого кольору (ймовірно – наркотичного походження з вагою тридцять грамів). Після цього чоловік сказав, що то – амфетамін.

Автівка згідно з базою даних – перебував у розшуку Інтерполом. Відомо, що на водія винесли об’єднану постанову – за порушення ПДР й протокол за керування у нетверезому стані.

Правоохоронці перевіряють лиходія на причетність до скоєння інших подібних правопорушень. Фахівцями безпосередньо проводяться всі необхідні процедури й експертні оцінки згідно з нормами КК України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LV Область.Онлайн