На Львівщині відсторонили від роботи суддю, якого підозрюють у хабарництві

12.01.2019 10:43   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Вища рада правосуддя відсторонила суддю Турківського районного суду Львівської області від роботи у зв’язку з притягненням його до кримінальної відповідальності. 

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура, пише - Status Quo.

10 січня 2019 року Вища рада правосуддя задовольнила клопотання керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького та тимчасово тимчасово відсторонила суддю Турківського районного суду Львівської області від здійснення правосуддя у зв’язку з притягненням його до кримінальної відповідальності.

Служитель Феміди підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України, яке карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Як раніше повідомлялось, 19 грудня 2018 року прокурори САП під оперативним супроводом працівників Управління СБ України у Львівській області викрили суддю на одержанні неправомірної вигоди в сумі 1000 євро.

Вказані кошти служитель Феміди одержав від особи, стосовно якої у 2018 році працівники патрульної поліції склали протокол про адміністративне правопорушення за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo