У Львові затримали «гастролера» з Донеччини

30.01.2019 19:54   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

24-річна жителька Чернівецької області поскаржилася працівникам Залізничного відділу поліції Львова, що у неї викрали на площі Двірцевій 1000 гривень, 50 євро, банківську картку, паспорт та посвідчення водія, видані на її ім’я, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень

Про це повідомили у вівторок, 29 січня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Через три дні до правоохоронців надійшла ще одна заява – від 44-річної львів’янки. За словами жінки, у неї було викрадено гаманець, в якому знаходились 500 гривень, 30 доларів та посвідчення водія. Працівники поліції з’ясували особу зловмисника».

«30-річний житель Добропілля в Донецькій області затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Як з’ясувалося, чоловік причетний щонайменше до десяти крадіжок та пограбування», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Зловмиснику оголшено підозру у скоєнні злочинів за частиною 1 статті185 (крадіжка) та частиною 1 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, які передбачають позбавлення волі на строк до чотирьох років. Проводиться досудове розслідування, триває перевірка щодо причетності зловмисника до інших кримінальних правопорушень», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів