У Львові перевіряли повідомлення про «замінування» ресторану

08.02.2019 13:32   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Правоохоронці обстежили приміщення ресторану «Старгород» та прилеглу до нього територію й не виявили вибухонебезпечних чи підозрілих предметів, пише - Щоденний Львів.

Про це поінформували в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Сьогодні, 7 лютого, близько другої ночі на оперативну лінію 102 надійшло анонімне повідомлення про замінування одного з ресторанів, розташованого у центрі Львова. На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та представники інших служб. Загалом з закладу було евакуйовано близько п’ятдесяти відвідувачів та працівників».

«Особу жінки, котра надала повідомлення встановлено – нею виявилась 34-річна львів’янка. За її словами, про замінування ресторану вона довідалась із розмови невідомих осіб», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Натомість у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації розповіли: «7 лютого, близько 02:00 на телефон служби 102 зателефонувала невідома жінка, яка повідомила про замінування ресторану «Старгород» на вулиці Римлянина,1. Під час перевірки приміщень закладу було виведено персонал та відвідувачів у кількості 45 осіб».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів