«Не святкую 8 Березня!»: Сергій Притула та інші зірки розповіли чому не відзначають Міжнародний жіночий день

07.03.2019 19:30   Джерело: То є Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Бути чи не бути Міжнародному жіночому дню – ось в чому питання. З недавніх пір ця тема – предмет гарячих дискусій. З кожним роком коло противників цього свята зростає. Деякі з провідних українських зірок також опинилися в їх числі.

Про це пише - «То є Львів» з посиланням на «Теле Неделя».

Сергій Притула, ведучий ігрового шоу «Хто зверху?», пост-шоу «Пристрасті за Ревізором» та «Вар’яти-шоу»:

«Я вважаю, що нам, людям медійнім, потрібно перестати популяризувати совкові рудименти».

Сергій Притула

Наталя Гоцій, топ-модель, ведуча проекту «Подіум»:

Наталя Гоцій
Наталя Гоцій

«По-перше, я 10 років жила в Нью-Йорку, де не існує свята «8 Березня». А, по-друге, я абсолютно сучасна жінка, без будь-яких гендерних забобонів. Вважаю, що у нас кожен день повинен бути святом. І не потрібно малювати на календарі червону вісімку, щоб з’явився привід купити собі квіти. Я мовчу про те, щоб чекати їх від когось.

Якщо копнути глибше, то «8 Березня» – це не просто жіночий день, це день жіночої солідарності, який був створений, щоб нагадати чоловікам про рівні права. А не для того щоб примусити їх купити тюльпани і торт.

Я емансипована жінка, яка не дотримується радянських традицій. І двох своїх синів до них, до речі, теж не привчаю».

Олена-Христина Лебідь, ведуча проекту «Аферисти в мережах»:

Олена-Христина Лебідь
Олена-Христина Лебідь

«Зізнаюся, у мене до свят специфічне ставлення. Я люблю тільки Новий рік – це для мене однозначно свято-свято. Ще день народження. Так склалося, що у мене з молодою людиною свято постійно. Іноді веселе, іноді химерне, іноді божевільне. Тому я не фокусуюсь: «Так-с, сьогодні «8 Березня», ноги поголила, волосся уклала, манікюр зробила, сиджу, не рухаюсь, чекаю».

Привітає з «8 Березня» – значить, привітає. Чи не привітає – то й добре. Я знаю, що ми все одно обіймемося, поцілуємося, наговоримо один одному приємностей, і більше нічого не треба! Я з тих людей, які більше люблять дарувати подарунки, ніж приймати. Для мене це окремий фетиш – вибирати, упаковувати, уявляти, як цей подарунок сприйметься. Щоб все ідеально-ідеально».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: То є Львів