Львів’янина, який завдав тілесних ушкоджень та пограбував знайомого, засуджено до 240 годин громадських робіт

20.03.2019 08:43   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівською місцевою прокуратурою №1 підтримувалось обвинувачення у суді стосовно 40-річного львів’янина, який обвинувачувався  у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1  ст. 125 та ч. 1 ст. 186 КК України(умисне заподіяння легкого тілесного ушкодження та вчинення відкритого викрадення  чужого майна (грабіж)).

Читайте також

Раніше судимий львів’янин побив 10-місячну дитину своєї співмешканки
Львів’янину, який до смерті побив чоловіка, загрожує до 10 років ув’язнення

         Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Львівської області.

Кримінальне правопорушення вчинене зловмисником, минулоріч у лютому в м. Винники.

Між обвинуваченим та потерпілим на ґрунті особистих неприязних стосунків виник конфлікт, під час якого  зловмисник кулаками наніс йому шість ударів в обличчя, внаслідок цього, останній впав на землю, однак  злочинець на цьому не зупинився та наніс ще  один удар ногою у голову.

Після цього, скориставшись тим, що 41-річний чоловік  перебуває у безпорадному стані, правопорушник відкрито зірвав з його шиї шкіряну сумку у якій знаходився гаманець із грошовими коштами на суму  близько 17 тис грн.  

Зазначимо, що загальна сума завданих збитків становила понад  21 тис грн.

          Вироком Личаківського районного суду м. Львова порушника визнано винним у вчиненні інкримінованих злочинів та на підставі ст. 70 КК України засуджено до остаточного покарання у виді 240 годин громадських робіт.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews