Аграрна партія Михайла Поплавського проходить до Верховної Ради - екзит-пол

21.07.2019 18:17   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Аграрна партія Михайла Поплавського проходить до Верховної Ради, долаючи 5-процентнийй бар'єр. Про це стало відомо за результатами власного екзит-полу політсили станом на 14:00.

В день голосування на парламентських виборах, 21 липня, політичні партії почали публікувати дані внутрішніх соціологічних досліджень.Так, власний екзит-пол Аграрної партії показує, що на момент зрізу о 14:00, політсила набирає 6,68%. Тобто, долає 5-відсотковий бар'єр і проходить до Верховної Ради.Відзначимо, сьогодні проходять вибори до українського парламенту. Станом на 12:00 явка по всій країні склала 19,24%.

Нагадаємо, раніше політичний експерт Вадим Карасьов заявив, що за даними закритої соціології рейтинг Аграрної партії доходить до 7%. Також політолог зазначив, що дослідники занижують рейтинги партії Михайла Поплавського, тому що їх інтерв'юери не доходять до сільського електорату, де рейтинг Аграрної партії помітно вище, ніж в містах.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews