В ДТП на Львівщині постраждав однорічний хлопчик

23.08.2019 07:29   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині внаслідок зіткнення автомобілів травмовані жінка та однорічний хлопчик. Обоє з тілесними ушкодженнями госпіталізовані у лікарні, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області, пише - WestNews.info.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

В Дрогобицький відділ поліції 18 серпня надійшло повідомлення про те що близько 13.00 у селі Грушів сталося ДТП з потерпілими.

Поліцейські попередньо встановили, що на перехресті доріг зіткнулися автомобіль «Ауді А4» під керуванням 28-річного жителя Городоцького району та мікроавтобус  «Фольксваген Транспортер», яким їхав 22-річний мешканець міста Самбір.

Внаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримав однорічний хлопчик, котрий знаходився у «Ауді». Дитина доставлена у лікарню. Медики діагностували у малюка закриту черепно-мозкову травму і струс головного мозку. Пасажирка «Ауді», 51-річна мешканка Городоччини, отримала забій суглобу, закритий перелом ключиці  і теж госпіталізована.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене статтею, - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 З’ясовуються обставини автопригоди, досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info