На Львівщині розпочався осінній призов

07.10.2019 12:43   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Осінній призов на строкову військову службу триватиме до 31 грудня, повідомили в пресслужбі Львівської ОДА.

Юнаки служитимуть у Збройних Силах України, Національній Гвардії України, Державній прикордонній службі України та спеціальній службі транспорту, пише - WestNews.info.

Вже наступного тижня відбудуться перші відправки до війська.

Юнаки, які мають конкретні побажання, де хочуть проходити службу (десантно-штурмові війська, Президентський полк, Національна Гвардія України чи інші підрозділи) можуть звернутися до свого районного військового комісаріату.

Призовники у випадку неотримання повістки зобов’язані прибути до районного військового комісаріату за місцем приписки у термін до 10 діб з моменту оголошення призову. Тобто до 10 жовтня. Опісля вони нестимуть адміністративну відповідальність у вигляді штрафу.

Громадяни, які мають право на відстрочку, але не представили відповідних документів до військових комісаріатів, підлягають призову на строкову військову службу

Солдатів строкової служби у зону проведення ООС не відправляють. За період своєї служби вони повністю опановують військову спеціальність та виконують завдання у військових частинах.

Також на увесь період проходження служби за ними зберігається місце роботи та середньомісячна заробітна плата.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info