На Львівщині розшукали водія, який збив пішохода

04.11.2019 20:25   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

19-річний водій, керуючи автомобілем «ВАЗ» у Миколаївському районі на Львівщині, скоїв наїзд на пішохода, після чого втік з місця події, залишивши травмованого на лавці біля магазину, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Про це поінформували в понеділок, 4 листопада, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли подробиці: «3 листопада близько першої години ночі до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталась в одному зі сіл Миколаївського району. На місці події працювала слідчо-оперативна група».

«Як з’ясували правоохоронці, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода, 22-річного місцевого жителя, після чого втік з місця події,залишивши травмованого на лавці біля магазину. В подальшому медики діагностували у чоловіка, зокрема, переломи ребер, розрив печінки та інші тілесні ушкодження. Зараз він перебуває у реанімації», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

«Проведеними заходами оперативники карного розшуку та працівники групи реагування патрульної поліції Миколаївського відділення поліції з’ясували, що до скоєння ДТП причетний 19-річний житель одного з сіл району, який керував автомобілем ВАЗ-2106. Чоловік затриманий в порядку, автомобіль вилучений та поміщений на арешт майданчик», – розповіли також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, якою передбачене до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років», – поінформували також в обласному управлінні поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів