У Львові побилися вболівальники «Олександрії» й «Сент-Етьєна» (Відео)

08.11.2019 19:49   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

6 листопада, близько 23.15 на оперативну лінію 102 до поліції надійшло повідомлення про масову бійку на площі Галицькій у Львові.

Читайте також

У Самборі невідомий чоловік побив 13-річного хлопця
Львів’янину, який до смерті побив чоловіка, загрожує до 10 років ув’язнення
На Левандівці п’ятеро людей напали на чоловіка

Про це розповіли в четвер, 7 листопада, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також поінформували: «На місце події негайно були скеровані екіпажі Управління патрульної поліції, бійці спецпідрозділу ТОР, Управління поліції охорони, слідчо-оперативна група та працівники інших підрозділів поліції Львівщини. Працівники поліції припинили бійку, участь в якій брали близько ста футбольних фанатів з України, Франції та Німеччини», пише - Щоденний Львів.

«У відділ поліції доставлено дванадцятьох учасників бійки, у тому числі четверо львів'ян віком 20-22 роки, інші – іноземці. Під час припинення правопорушення травмовані двоє поліцейських, а також пошкоджено два службові автомобілі», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

У четвер, 7 листопада, о 22.00 на стадіоні «Арена Львів» розпочнеться матч четвертого туру групового етапу Ліги Європи, в якому «Олександрія» прийматиме французький «Сент-Етьєн». Про це розповіли в інформаційній службі футбольного клубу «Олександрія».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів