У Львові тестували на реконструйованій площі трамвай (Відео)

01.12.2019 22:47   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Перший етап реконструкції площі Двірцевої у Львові завершується.

Про це повідомили в п’ятницю, 29 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли, що новою колією на площі Двірцевій тестово проїхав трамвай. У ЛМР також запевнили, що зауважень під час руху трамвая до виконаних робіт не було, пише - Щоденний Львів.

Міський голова Львова Андрій Садовий, який оглянув сьогодні площу, відзначив: «Сьогодні відбувся тестовий проїзд. Ще дороблять різні технічні дрібниці. Я наполягаю на тому, щоб все до кінця було зроблено, а тоді ми вже відновимо сюди рух трамваїв. На наступний тиждень все буде працювати. Я проти того, щоб поспішати, адже це складний інфраструктурний об’єкт. Загалом підрядники молодці – робота зроблена, трамвайна колія прекрасна, хоч я і маю кілька зауважень».

Андрій Садовий також розповів: «Цього року ми зробили тільки обіцяну половину роботи. Наступна частина також дуже цікава, бо там мова йде про фонтан і паркінг. Після цього беремось за вулицю Чернівецьку. Після всіх ремонтів, після титанічної роботи вся ця територія буде прекрасною».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів