Черги в прикордонні на Львівщині ускладнили рух транспорту

22.12.2019 20:32   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У переддень зимових свят спостерігається прогнозоване збільшення транспортного потоку через пункти пропуску на кордоні та ускладнення руху на українсько-польській ділянці.

Читайте також

Суд виніс вирок ще одному учаснику перекриття траси у Гряді
​ Іноземець хотів провезти через кордон розвідувальний пристрій
Африканку з немовлям затримали на українсько-польському кордоні

Про це повідомили в неділю, 22 грудня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також попередили про значні накопичення транспортних засобів на кордоні з Польщею у напрямку в’їзду на територію України. Найбільша кількість автомобілів та автобусів очікує на оформлення перед пунктами пропуску «Краківець-Корчова» та «Шегині-Медика», пише - Щоденний Львів.

Основною причиною такого накопичення є те, що наші співвітчизники, які працюють та навчаються за кордоном, або виїжджали з приватною метою, намагаються встигнути до початку свят повернутися додому. Прикордонники вживають усіх заходів щодо забезпечення ритмічного пропуску.

На даний час пункти пропуску з української сторони працюють в півтори-два рази більше своєї проєктної пропускної спроможності. Зокрема, через ППр «Шегині» за добу пропущено 2784 транспортні засоби та 23 387 людей, через ППр «Краківець» прослідувало 3 366 одиниць автотранспорту та 16 165 пасажирів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів