Кабмін погодив кандидатуру нового голови Львівської ОДА

Кандидатура Максима Козицького розглядалася президентом ще влітку.

29.12.2019 10:28   Джерело: Главком
Опубліковано : Патрік Скеля

Кабінет міністрів погодив кандидатуру Максима Козицького на посаду голови Львівської обласної державної адміністрації.

Про це Liga.net повідомила прессекретарка прем'єрміністра Діана Давітян, пише - Главком.

За її словами, відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні в п'ятницю, 27 грудня. Проєкт указу про призначення Козицького буде спрямований президенту Володимиру Зеленському.

38-річний Козицький - директор компанії «Еко-Оптіма». Згідно з офіційним сайтом, «Еко-Оптіма» - найбільша компанія Західної України, яка займається розробкою і введенням поновлюваних джерел енергії. Його батько Зіновій Козицький - відомий український бізнесмен, власник групи бурових компаній «Горизонти».

Кандидатура Козицького розглядалася Зеленським ще влітку, коли президент на своїй сторінці в Facebook запропонував українцям допомогти йому з вибором з трьох кандидатур.

У 2015 році Козицький безуспішно балотувався до Львівської обласної ради від партії «Самопоміч». Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/country/politics/kabmin-pogodiv-kandidaturu-novogo-golovi-lvivskoji-oda-649679.html


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Главком