На Львівщині вилучили більше 2100 пляшок горілки

07.03.2020 12:24   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Правоохоронці не допустили реалізації контрафактних алкоголю й цигарок.

Про це повідомили в п’ятницю, 6 березня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що 5 березня працівники Управління стратегічних розслідувань спільно з працівниками Управління патрульної поліції Львівської області та слідчими Франківського відділу поліції виявили та вилучили більше 2100 пляшок горілки й шість тисяч пачок цигарок невідомого походження. Підакцизну продукцію у мікроавтобусі перевозив 27-річний львів’янин, пише - Щоденний Львів.

Слідчі відкрили а цим фактом кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України, якою передбачене позбавлення волі на строк до семи років..


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів