На кордоні з Польщею порушника затримували зі стріляниною (Фото)

09.03.2020 15:36   Джерело: Укрінформ
Опубліковано : Патрік Скеля
Прикордонники міжнародного автомобільного пункту пропуску «Рава-Руська» змогли зупинити українця, який на завантаженому польськими продуктами Ford намагався прорватися в Україну, лише пострілом по колесах автівки.

Читайте також

​ Іноземець хотів провезти через кордон розвідувальний пристрій
Африканку з немовлям затримали на українсько-польському кордоні

Про це повідомила пресслужба Державної прикордонної служби України, пише - Укрінформ.

Зазначається, що водій – громадянин України, який прибув у пункт пропуску, щоб забрати з митного складу раніше вилучений вантаж (понад пів тонни м’яса та майже пів тонни сиру) та повернути продукти до Польщі, натомість різко змінив напрям рух та попрямував на територію України.

«Вщент завантажений Ford на повному ходу вибив тилові ворота пункту пропуску і продовжив стрімкий рух вглиб території нашої держави. Прикордонники відреагували миттєво – наряд охоронців рубежу кинувся наздоганяти зловмисника. На попереджувальні постріли водій не реагував, тож правоохоронцям довелося стріляти по колесах. На щастя, вистачило одного прямого влучання у заднє колесо Ford. Автомобіль зупинився на околиці населеного пункту Шабельня», - йдеться у повідомленні.

У ДПСУ поінформували, що 38-річного водія – жителя Жовківського району, затримали в порядку ст.208 КПК України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Укрінформ