У Львові судитимуть уродженку Миколаївської області за імовірне побиття людини

02.04.2020 10:38   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, слідчими Шевченківського відділу поліції цьогоріч у березні скеровано до суду обвинувальний акт стосовно уродженки Миколаївської області, яку підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя у момент заподіяння).

Читайте також

У Самборі невідомий чоловік побив 13-річного хлопця
Львів’янину, який до смерті побив чоловіка, загрожує до 10 років ув’язнення

Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Львівської області.

Ідеться про подію, яка сталась цьогоріч у січні, близько 23:30 год у квартирі потерпілого у Шевченківському районі м.Львова.

За версією слідства, 38-річна жінка завдала чоловіку два удари кухонним ножем у спину та шию, спричинивши, відповідно до висновку судово-медичного експерта, важкі травми небезпечні для життя.

Під час досудового розслідування до фігурантки застосовано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення, санкція інкримінованої статті передбачає покарання на строк від 5 до 8 років позбавлення волі.

На цей час справа перебуває на розгляді у Шевченківському районному суді м.Львова.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews