Прокурори уклали угоду про визнання винуватості із яворівчанкою, яка намагалась надати тисячу гривень неправомірної вигоди поліцейським

28.07.2020 21:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Йдеться про 23-річну жительку Яворова, яка, за версією слідства, у липні цього року намагалась відкупитись від патрульних, які на об’їзної автодорозі міста зупинили її автівку через порушення правил дорожнього руху.

Читайте також

На Львівщині посадовця-хабарника засудили до 6 років
Засудженого Шокала звільнили з посади заступника начальника Львівської митниці за угодою сторін

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Жінка надала поліцейським 1 тис грн неправомірної вигоди за уникнення адміністративної відповідальності.

Однак, поліцейські відмовились від хабара та викликали слідчо-оперативну групу.

Порушниця повністю визнала свою вину та уклала із прокурором угоду про визнання винуватості, яка разом з обвинувальним актом була скеровано до суду.

На цей час, Яворівський районний суд затвердив цю угоду та ухвалив вирок, відповідно до якого фігурантку визнано винною у учиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч.1 ст.369 КК України (надання службовій особі неправомірної вигоди за не вчинення службовою особою в інтересах того, хто надає таку вигоду дії з використанням наданого їй службового становища) та зобов’язано її сплатити у дохід держави 17 тисяч гривень штрафу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews