У Львові затримали злодія, який обікрав щонайменше 20 автомобілів

Тепер йому загрожує до шести років позбавлення волі.

17.11.2020 22:22   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові затримали 35-річного чоловіка під час крадівжки особистих речей із автомобіля на вулиці Чукаріна. Як виявилось, він причетний до щонаймеше 20-ти таких злочинів.

Читайте також

У Львові зловили злодія, що вкрав з машини сумку з грошима
У Сокалі жительку Житомирщини посадили під варту за крадіжки із проникненням
Підозрюваного у серійних крадіжках рецидивіста судять на Жовківщині

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції у Львівській області, пише - Дивись.info.

«16 листопада близько 21.00 оперативники кримінальної поліції Сихівського відділу поліції, під час відпрацювання території обслуговування, на вулиці Чукаріна виявили чоловіка, який, розбивши вікно в автомобілі «Фольксваген Поло», дістав із салону спортивну сумку та намагався втекти. Як в подальшому встановили правоохоронці, у викраденій сумці були гроші, документи та інші особисті речі власника», – сказано в повідомленні.

Пізніше з’ясувалось: зловмисник — мешканець Сихова, він вже неонаразово судимий за крадіжки в Україні та за кордоном. У відомстві додають, що за фактом слідчі Сихівського відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info